Mit navn er Dorte Jeremiassen, jeg er en årgang 62 opvokset i Esbjerg....
 
Det giver mig mange posetive oplevelser hverdag at se dem udforske de områder vi går i. Se hvor glade de fleste bliver for at møde andre hunde. Ikke at forglemme når sneen kommer alle bliver som hvalpe igen.
 
Min tilgang til hundene er, at et godt forhold til dem bygger på respekt og tillid.
 
Jeg er meget bevidst om, at det er en tillidssag at få luftet sin hund - og jeg behandler din hund med samme kærlighed og respekt som min egen hund: Zorra, der er en dejlig blandingshund  Bordercollie/Labrador og Pointer, som kommer  med overalt, hvor det kan lade sig gøre. Min første hund Lista var også en blanding, hun blev 10 år, da vi måtte sige farvel til hende.
 

Luftningen  drejer sig ikke kun om hundes livskvalitet, men i høj grad også min egen, jeg glæder mig hverdag til de nye udfordringer som jeg har med hundene. 

Jeg har gået til hvalpe og lydighedstræning med begge mine hunde, og holder træningen vedlige hver dag med øvelser .

 

Det giver grundlæggende mere mening og livskvalitet for mig at være hundelufter. Det strider helt imod hundes flokmentalitet at være alene hjemme i 8-10 timer om dagen, så på det plan giver det mening for mig at bidrage til at forbedre vore firbenede venners livskvalitet som HundeSitter med fokus på sjov, snusning og socialisering.

 

 

 

Så  bestil et gratis og uforpligtigende introduktionsmøde hos Din-HundeSitter

Din HundeSitter